Siikalahti 1930

Click here to edit subtitle

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika on ohitse! Jos haluat vielä varapelaajalistalle, voit toki silti lähettää ilmoittautumisen pelinjohdolle.


Täytä oheinen lomake ja lähetä osoitteeseen siikalahtigm (at) gmail.com otsikolla "ILMO S3 - OMA NIMI".  Jos et saa ilmoittautumiseesi kuittausta viikon sisällä, ota yhteyttä pelinjohtoon! MUISTA KÄYTTÄÄ NUMEROA KOLME ILMOITTAUTUESSASI - emme halua sotkea kahden larpin ilmoittautumisia toisiinsa!


Täyttäessäsi ilmoittautumislomaketta: kerro mahdollisimman tarkkaan, millaista hahmoa haluaisit/et haluaisi pelata. Myös omia ideoita teemoista, hahmokonsepteista jne. saa esittää ja pyrimme huomioimaan niitä mahdollisuuksien mukaan - mitä nopeammin ilmoittaudut, sen helpompaa asian huomioiminen on!

Nimi:
Ikä:
Sähköpostiosoite:
Puh:
Allergiat ja ruokavaliot (kasvissyöjät, täsmentäkää kananmunien, kalan ja maitotuotteitten osalta ruokavalionne):


Pelikokemus lyhyesti:
Kuvaile itseäsi pelaajana. (Mitkä ovat heikkoutesi ja vahvuutesi? Mistä nautit peleissä, mistä et pidä? Mitä toivoisit meidän ottavan huomioon ja miten voimme tukea pelaamistasi?)


Mitä toivot tältä peliltä? Mikä pelissä kiinnostaa erityisesti?
Mitä et halua joutua pelissä kohtaamaan?


Eri hahmojen peli koostuu erilaisista elementeistä ja teemoista. Asteikolla 1-5 (1 ei yhtään ... 5 ehdottomasti tätä), kuinka paljon sinua viehättää
- sotilaallinen toiminta (sotaväki, suojeluskunta, lotat)
- poliittinen toiminta (kunnanvaltuusto, Lapuan liike yms.)
- romanssi 
- viiteryhmän sisäinen yhtenäisyys (kuinka lujan ja tiiviin ystäväryhmän haluat yms.)

- viiteryhmän sisäiset ristiriidat

- päänsisäinen peli (omat sisäiset ristiriidat yms.)
- liiketoiminta (täysin laillisesta liiketoiminnasta aina rikollisiin affääreihin)
- ihmissuhdedraama
- jokin ihan muu aspekti (mikä?)

Vapaamuotoinen toive pelin sisällöstä:

Oletko halukas pitämään puheen, julistamaan isänmaan asiaa, toimimaan rationaalisena argumentoijana?


Vanhat hahmot:
Jos haluat pelata hahmoa, joka on ollut aikaisemmissa peleissä mukana, mikä hahmo on kyseessä? Missä roolissa ja ryhmissä näkisit hahmon olevan loogisesti?
Jos vanha hahmosi ei luontevasti sovi peliin mukaan, haluatko uuden hahmon? (Jos, niin täytä myös seuraavat kohdat. Voit myös varmistaa Tepolta, pääseekö vanha hahmosi peliin niin halutessasi.)


Uudet hahmot:
Millaista hahmoa haluaisit pelata? (Mitä tarkemmin osaat kertoa, sen helpompaa meidän on valita sinulle toiveitasi vastaava hahmo - myös omia ideoita hahmokonsepteista, teemoista jne. saa esittää ja pyrimme ottamaan ne huomioon) 
Millaista hahmoa et halua pelata? (Mitä tarkemmin osaat kertoa, sitä helpompi meidän on varmistaa, ettet joudu pelaamaan hahmoa, jollaista et halua pelata)
Kumpaa sukupuolta olevaa hahmoa haluat pelata? (Suuri osa hahmoista on toistaiseksi sukupuolettomia ja hahmon sukupuoli määräytyy sitten pelaajan toiveen mukaisesti.)

Jos et mahdu peliin mukaan, oletko käytettävissä varapelaajana? Jos, niin millaisella varoitusajalla sinuun voi ottaa yhteyttä ja kuinka joustava olet toiveissasi hahmon suhteen?


Muuta?